I have a current access query that pulls all tickets that selected users closed on a specific day from a sql database. Instead of pulling ALL tickets for the selected users, I would like to pull a random number of 5 tickets for each user. So that is what my query should do but I am not familiar with how to do this.. Below is my current query. Any and all help is appreciated!
Code:
SELECT DISTINCT dbo_Users.LastName AS [Analyst], dbo_Transactions.System, dbo_Transactions.OrderNbr, dbo_Project.ProjectNbr
FROM (dbo_Project RIGHT JOIN (dbo_Users RIGHT JOIN (dbo_UserInfo INNER JOIN ((dbo_Transactions INNER JOIN dbo_TransComments ON dbo_Transactions.TransNbr = dbo_TransComments.TransNbr) INNER JOIN dbo_WorkOrder ON dbo_Transactions.OrderNbr = dbo_WorkOrder.OrderNbr) ON dbo_UserInfo.UserNbr = dbo_WorkOrder.UserNbr) ON dbo_Users.SSN = dbo_Transactions.SecID) ON dbo_Project.OrderNbr = dbo_Transactions.OrderNbr) INNER JOIN ((((((((IDs LEFT JOIN ((((tbl_PersonnelAct LEFT JOIN tbl_PersonnelActive AS tbl_PersonnelAct_1 ON tbl_PersonnelAct.Supervisornumber = tbl_PersonnelActive_1.AIN) LEFT JOIN tbl_PersonnelActive AS tbl_PersonnelAct_2 ON tbl_PersonnelAct_1.Supervisor = tbl_PersonnelAct_2.AIN) LEFT JOIN tbl_PersonnelAct AS tbl_PersonnelAct_3 ON tbl_PersonnelAct_2.Supervisor = tbl_PersonnelAct_3.AIN) LEFT JOIN tbl_PersonnelAct AS tbl_PersonnelAct_4 ON tbl_PersonnelAct_3.Supervisor = tbl_PersonnelAct_4.AIN) ON IDs.TSOID = tbl_PersonnelAct.TSOID) LEFT JOIN tbl_PersonnelAct AS tbl_PersonnelAct_5 ON tbl_PersonnelActive_4.Supervisor = tbl_PersonnelActive_5.AIN) LEFT JOIN tbl_PersonnelAct AS tbl_PersonnelAct_6 ON tbl_PersonnelAct_5.Supervisor = tbl_PersonnelAct_6.AIN) LEFT JOIN tbl_PersonnelAct AS tbl_PersonnelAct_7 ON tbl_PersonnelAct_6.Supervisor = tbl_PersonnelAct_7.AIN) LEFT JOIN tbl_PersonnelAct AS tbl_PersonnelAct_8 ON tbl_PersonnelAct_7.Supervisor = tbl_PersonnelAct_8.AIN) LEFT JOIN tbl_PersonnelAct AS tbl_PersonnelAct_9 ON tbl_PersonnelAct_8.Supervisor = tbl_PersonnelAct_9.AIN) LEFT JOIN tbl_PersonnelAct AS tbl_PersonnelAct_10 ON tbl_PersonnelAct_9.Supervisor = tbl_PersonnelAct_10.AIN) LEFT JOIN tbl_PersonnelAct AS tbl_PersonnelAct_11 ON tbl_PersonnelAct_10.Supervisor = tbl_PersonnelAct_11.AIN) ON dbo_UserInfo.UserID = IDs.TSOID
WHERE (((dbo_Users.FirstName) Not Like "fn1") AND ((tbl_PersonnelAct.AIN) Is Not Null) AND ((dbo_Transactions.System) Not Like "CICS/DDE" And (dbo_Transactions.System) Not Like "TSO" And (dbo_Transactions.System) Not Like "CAS" And (dbo_Transactions.System) Not Like "DB2" And (dbo_Transactions.System) Not Like "GB Mainframe" And (dbo_Transactions.System) Not Like "Data Share") AND ((dbo_Users.LastName) Like "ln1" Or (dbo_Users.LastName)="ln2" Or (dbo_Users.LastName)="ln3") AND ((Month([secclose]))=11) AND ((Year([secclose]))=2014) AND ((Day([secclose]))=26))
GROUP BY dbo_Users.LastName, dbo_Transactions.System, dbo_Transactions.OrderNbr, dbo_Project.ProjectNbr, dbo_Users.LastName
ORDER BY dbo_Users.LastName;